Технології харчування

За останні роки в Україні набув широкого розвитку ресторанний бізнес. Зростає кількість приватних барів, кафе, ресторанів, інших підприємств харчування, готелів, а це потребує підготовки фахівців із спеціальності "Виробництво харчової продукції".

vfQ4BW9PXH8.jpg

Циклова комісія технології харчування була створена в 1962 року із заснуванням Дніпропетровського технолого-економічного технікуму. На сьогоднішній день в цикловій комісії працює 8 викладачів та 2 майстра виробничого навчання.

Циклова комісія - це команда однодумців, фахівців, патріотів своєї спеціальності. Це постійне удосконалення педагогічних та професійних навичок. До складу комісії входять викладачі, які мають спеціальну вищу освіту, достатній виробничий стаж та досвід роботи в закладах ресторанного господарства. Робота циклової комісії спрямована на підготовку висококваліфікованих спеціалістів сфери обслуговування.

В цикловій комісії працюють викладачі-методисти, спеціалісти вищої, І та II категорій, які проводять підготовку висококваліфікованих фахівців для сфери ресторанного господарства.

Робота циклової комісії спрямована на вдосконалення навчально-виховного процесу шляхом запровадження новітніх, високоефективних методів підготовки майбутніх спеціалістів на рівні сучасних вимог.

Додаткову інформацію про комісію ви зможете знайти тут https://www.facebook.com/tehnolog.harchuvannya
iLEu6-R9K5c.jpg jE4qhkqCcP4.jpg QkkNDDfyZgg.jpg

Методична проблема, над якою працює циклова комісія

Впровадження сучасних методів навчання, які б забезпечили єдність теоретичної та практичної підготовки для формування конкурентоздатного спеціаліста на ринку праці.

Основні завдання циклової комісії:
  1. Підвищувати професійний рівень викладачів шляхом застосування новітніх педагогічних технологій;
  2. Впровадження в навчальний процес новітніх технологій навчання;
  3. Розвивати здібності та зацікавленість студентів у вивченні дисциплін професійного циклу; сприяти розвитку творчої активності студентів;
  4. Вдосконалювати систему самостійної підготовки студентів.

Матеріально-технічне забезпечення навчального процесу студентів технологічного відділення: сучасна навчальна лабораторія для відпрацювання лабораторних робіт; електронна бібліотека; тематичні презентації лекційного та практичного матеріалу; навчальне кафе з обслуговування; навчальні кабінети, обладнанні сучасним устаткуванням, мультимедійними засобами.

t3L8wg0b9gU.jpg

Цикл практичного навчання студентів спеціальності включає навчальну та виробничу(технологічну) та переддипломну практики.

Навчальну практику проходять підготовку у провідних закладах ресторанного господарства міста, під керівництвом майстрів виробничого навчання і передбачає ознайомлення з технологією виробництва та одержання студентами необхідних навичок у майбутній роботі за спеціальністю. По закінченню навчальної практики студенти отримують робітничу професію

Студенти мають можливість проходити виробничу(технологічну) та переддипломну практичну підготовку у провідних закладах ресторанного господарства міста.

mUQe_RlXK0I.jpg

Склад циклової комісії
Kotov-2014-kopiya.jpg

Котов О.О.

голова комісії,

Викладач спеціальних дисциплін

Категорія - перша

Kravchenko.jpg

Кравченко Л.Г.

заст. голови,

Викладач спеціальних дисциплін

Категорія - вища,

викладач-методист

parhanova.jpg

Парханова Л.Д.,

Викладач з дисципліни ТВКП,

Категорія - вища,

викладач-методист

Fursenko.jpg

Фурсенко Т.О.

Викладач з дисципліни ТВКП,

Категорія - вища

Chughikova.jpg

Чужикова Л.П.

Викладач з дисципліни ТВКП,

Категорія - вища,

викладач-методист,

Відмінник освіти України

Dubovik.jpg

Дубовик О.М.

Викладач спеціальних дисциплін

Kolesnik-Yu.G.jpg

Колісник Ю.Г.

Викладач з дисципліни ТВКП,

Категорія - спеціаліст

23.jpg

Кірєєва К.П.

лаборант