ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ

DSC01187.JPG

У Дніпропетровському технолого - економічному коледжі однією з циклових комісій є комісія організації обслуговування. До проведення Тижня циклової комісії максимально залучаються і студенти. Вони беруть участь у конкурсах, кураторських годинах, вікторинах, виставках, екскурсіях. Участь у тижні циклової комісії надає студентам можливість максимально проявити свої знання, таланти і можливості.


Так, викладач Подольська О. М. щорічно організовує виставки студентської творчості, де представлені роботи студентів.

DSC01399.JPG

З урахуванням обраної теми викладачами комісії широко практикувалася організація зустрічей студентів з цікавими людьми. На запрошення Подольської О.М., Чмановой В.В., Котова О.О. коледж відвідали і розповіли про своє життя, а також відповіли на запитання хлопців ресторатори і старші офіціанти відомих ресторанів міста Дніпропетровська.
Надовго запам'ятаються студентам кураторські години, в підготовці та проведенні яких вони брали найактивнішу участь: «Сучасне обладнання підприємств ресторанного господарства» (куратор Хотомченко Н.М.), «Вперед до таємниць кулінарії» (куратор Котов О.О.), «Сучасна концепція чаювання» майстер-клас з приготування чаю» (куратор Подольська О.М.).

DSC01385.JPG

Не залишилися викладачі в стороні від проведення Тижнів інших циклових комісій: вони взяли активну участь у Тижні комісій технології харчування. Викладачі Котов О.О і Хотомченко Н.М. разом зі студентами підготували стінні газети.
Таким чином, всі викладачі циклової комісії організації обслуговування є не тільки активними організаторами і учасниками Тижнів циклової комісії, але і життя коледжу в цілому.

P1090334.JPG