Методичне об’єднання викладачів Технології виробництва кулінарної продукції
  • 11.10.2016 на базі ДВНЗ «Дніпропетровський технолого – економічний коледж відбулось перше обласне методичне об’єднання викладачів Технології виробництва кулінарної продукції.

    Тема засідання: Впровадження інноваційних технологій для активізації навчального процесу. Обмін досвідом. Творчі пошуки та здобутки.

    Також було розглянуто питання стосовно обласної олімпіади зі спеціальності яке відбудеться в квітні місяці в Криворізькому державному комерційно – економічному технікуму

    MhO23mhjDo0.jpg
    pzNDEgND2KA.jpg

    Присутні на методичному об’єднанні:

    1. 1. Начальник Дніпропетровської філії Інституту модернізації змісту освіти:

    Гончарова Алла Вікторівна

    1. 2. Дніпропетровський технолого – економічний коледж:

    Котов О.О.

    Фурсенко Т.О.

    Кравченко Л.Г.

    Парханова Л.Д.

    Чужикова Л.П.

    1. 3. Дніпропетровський індустріально – педагогічний технікум:

    Макарова Тетяна Миколаївна

    1. 4. Дніпропетровський транспортно – економічний коледж:

    Майко Олена Валеріївна

    Скачкова Олена Анатоліївна

    1. 5. ДДТУ Дніпродзержинський комерційний технікум:

    Куропятник Ольга Віталіївна

    1. 6. Криворізький коледж економіки та управління ДВНЗ «Київський Національний економічний університет ім.. В.Гетьмана»

    Червона Наталія Сергіївна

    Пислиця Альона Іванівна

    Іванова Олена Іванівна

    1. 7. Криворізький державний комерційно – економічний технікум:

    Івахненко Анна Вікторівна

    Заіка Ольга Андріївна

    1. 8. Дніпропетровський коледж економіки та бізнесу ДНУ ім.. О.Гончара

    Лисенко Яна Вікторівна